Foto's

Over Belek

Voyage Belek biedt zo veel luxe dat veel gasten helemaal niet weg willen. Door de vele restaurants, bars, zwembaden en sportvoorzieningen is het verleidelijk om gedurende het hele verblijf bij het hotel te blijven. Toch zijn er diverse plekken in de omgeving van het hotel die de moeite waard zijn om te bezoeken. Behalve het plaatsje Belek vlak naast het hotel kunt u een bezoek brengen aan Antalya in het westen en Side in het oosten. Deze plekken zijn interessant om te bezoek om verschillende redenen. Antalya is een grote stad waar veel te beleven is, en Side zijn de overblijfselen van de Griekse en Romeinse beschavingen die vroeger de Turkse kust bevolkten.

Antalya

Antalya is een bruisende stad met bijna drie miljoen inwoners. In zo’n grote stad kunt u alles vinden wat u zoekt. Er zijn tal van winkels waar u heen kunt, maar er zijn ook musea en restaurants die zeker de moeite waard zijn. Antalya ligt op een uur rijden vanaf het hotel en is dus een ideale bestemming voor een dagje uit. Het oude centrum van de stad is prachtig en hier zijn de beste visrestaurants te vinden die de vangst van de dag voorschotelen. Door de jonge en hippe bevolking van Antalya is het uitgaansleven bovendien zeer dynamisch en zeker de moeite waard.

Side

In Side kunt u de ruïnes vinden van Griekse tempels en Romeinse bouwwerken. Alexander de Grote veroverde deze stad in 333 v.Chr. en tweehonderd jaar later kwam de stad onder controle van de Romeinen. Maar door de kwetsbare ligging kwam de stad in verval en vandaag de dag is er enkel nog vergane glorie te bewonderen. Zo vind u hier de tempel van Apollo en de poort van Vespasianus die een indruk geven van de klassieke architectuur. Een bezoek aan Side is goed te combineren met een bezoek aan Manavgat. Dit moderne stadje is leuk om te winkelen of om een drankje te drinken.

Vergelijk Voyage Belek bij 4 aanbieders Bekijk prijs